Gata, PNL Giurgiu l-a pierdut și pe Stănișteanu. Noi ne mirăm, sincer, că a rezistat până acum în… grupulețul ăsta politic care numai liberali nu mai conține. 

Pardon, ar mai fi vreo… maximum două doamne din garda veche, care rezistă eroic. Să vedem până când!

Noruț Stănișteanu și-a dat demisia, săptămâna trecută, din funcția de prim-vicepreședinte al PNL Giurgiu. Evident că nu de prea mult bine. Motivele sale, însă, nu au vreo legătură cu propria-i persoană, a declarat Stănișteanu colegilor de la Giurgiu pe Surse, ci cu fiica sa, Anca Stănișteanu.

Tot pe surse (demne de încredere) am aflat și noi mai multe detalii despre acest caz, informații care vin să confirme aspecte punctate de noi de-a lungul vremii.

Într-adevăr, supărarea lui Stănișteanu vine dintr-o cruntă neseriozitate a actualei conduceri a PNL Giurgiu în ceea ce-o privește pe fiica sa.

Astfel, tânăra Stănișteanu, după localele de anul trecut, undeva prin luna mai, a bătut palma cu Marin Anton ca să se ocupe de organizațiile de femei liberale din județ. În schimbul susținerii sale de către Anton pentru funcția de președinte al OFL.

Tânăra a și reușit să înființeze 17 astfel de organizații, cu, normal, muncă multă, deplasări, evident, pe cheltuială proprie.

Ca să arate ce „om bun si de încredere e”, renumita strigătoare pe Facebook, trădătoarea lui Beianu și înjurătoarea de meserie antiPSD + presă, Dana Danciu, un no-name în esență, s-a făcut că o susține în demersurile sale. Desigur, din funcția de vicepreședinte sau ce-o fi fost dumneaei înainte să-i sufle toată munca „prietenei”.

Între timp, din cauza unor probleme de sănătate, Anca Stănișteanu a fost nevoită să întrerupă activitatea o perioadă. Ce credeți că a făcut doamna Danciu? Ce știe mai bine, evident. S-ar fi dus peste tot pe unde fusese Anca Stănișteanu și s-ar fi lăudat că, de fapt, domnia sa este preferata lu’ tăticu’ Anton și oamenii s-o susțină pe dânsa la funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale Giurgiu. Nu pe Anca. În același timp, Anton s-ar fi tot jurat pe galben(hai la poligraf!) că habar n-ar avea de năzdrăvăniile no-name-ului. Și ce-o s-o mai pedepseascăăăă….

Vai, ce urât! Să vă fie rușine, duamnă! De mai multe ori. Mai ales că prezentați cu fiecare ocazie „proiecte politice” pompoase, folosiți tot felul de vorbe mari și clișee simpatice, dar de fapt se pare că doar interesul personal vă mână în luptă. Și scrupulele, duamnă, ă, moralitatea, fair-play-ul, ă?

Bun. Să continuăm! Anca Stănișteanu s-a însănătoșit, dar a găsit făcută praf toată munca ei. Și, din palma bătută cu Anton- care ar fi jurat că o susține ca lider al OFL- s-a trezit cu o palmă peste ochi de la madam Danciu care-a prins experiență de la alegerile interne anterioare.

Până în aproape ultima clipă înainte de alegerile OFL Giurgiu, Anton și prietenii săi i-au jurat tinerei Stănișteanu că ea e aleasa. Până aproape în ultima clipă am zis, întrucât s-ar fi ajuns ca în ultima clipă s-o și amenințe pe Anca Stănișteanu că, dacă nu renunță la cursa politică, o să regrete. Că… și dacă participă la alegeri, or să facă în așa fel încât n-o s-o voteze nici taică-său.

Vai, ce oameni, ce lipsă de caractere!

Normal că-ți vin tot dracii, ca părinte, îndrumător, om politic de bun simț, când vezi cum scuipă unii pe tot ce înseamnă fair- play, cuvânt, gentlement agreement etc.

Și, iată cum, fără Stănișteanu plus alții, dar cu tot felul de personaje stranii luate de pe Facebook, precum familia Danciu, PNL Giurgiu vine cu tupeu de Anton în fața oamenilor ca să le ceară să-i pună iar la frâiele orașului, județului, țării,… galaxiei!

Măi, băieți, ce fumați?

Redacția

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.