La sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul planului de actiune pe linia cresterii vizibilitatii elementului politienesc, polițiști din cadrul structurilor de ordine publică si  poliție rutieră, împreună cu polițiști de la secțiile de poliție rurală au organizat și desfășurat la nivelul județului Giurgiu acțiuni de amploare, în scopul asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor de natură penală și contravențională, reducerea riscului rutier și nu în ultimul rând pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc.

Cu această ocazie s-au aplicat peste 550 sanctiuni contravenționale, în valoare totală de peste 250 000 lei, cea mai mare parte dintre acestea fiind aplicate pentru abateri la regimul rutier.

Au mai fost aplicate sanctiuni si pentru încălcarea  prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

In cadrul actiunilor, polițiștii rutieri au constatat 14 infractiuni la regimul rutier, fiind reținute 44 permise de conducere, dintre care 28 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 7 pentru neacordarea prioritatii de trecere, 5 pentru consum de alcool, 4 pentru depasiri neregulamentare. Totodata au fost retrase 7 certificate de înmatriculare și doua seturi de plăcuțe cu numarul de înmatriculare.

Poliția Giurgiu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.