Întrebat de colegii de la Săptămâna Giurgiuveană despre situația de la Gorneni, acolo unde ar exista o exploatare a unei firme private pe un teren scos din circuitul agricol, după cum a acuzat președintele PNL Giurgiu, Marin Anton,  șeful Consiliului Județean Giurgiu și al PSD Giurgiu, Marian Mina, a replicat:

Nu am nicio implicare în acest lucru. Nu intră în atribuțiile Consiliului Județean să scoată terenul din circuitul agricol. Nu noi avizăm sau autorizăm aceste lucrări de urbanism. Conform Legii 50/1991(r2), aceste autorizații de exploatări pentru lucrări de foraje și excavări necesare studiilor geotehnice și a prospecțiunilor geologice, proiectarea și deschiderea exploatărilor de cariere și balastiere, a sondelor de gaze și petrol etc. sunt date de către primarii unităților administrativ-teritoriale.

Dacă Marin Anton ar fi citit legea, ar fi știut care este rolul Consiliului Județean în aceste situații. Numai că, acestuia îi place să dezinformeze și să dacă scandal. Noi nu avem timp de can-can!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.