Ieri în ședința Biroului Politic al TSD s-a discutat calendarul de activități în perioada următoare, o primă acțiune urmând a avea loc săptămâna viitoare, vineri, 27.10.2017, când tinerii social democrați vor merge la Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu pentru a dona sânge.

Pe fondul rezervelor reduse existente la Centrul de transfuzie sanguină din municipiul Giurgiu, tinerii social democraţi giurgiuveni au iniţiat o campanie de conştientizare şi mobilizare în rândul tineretului social-democrat.

“Este vital ca tinerii social-democrați să înţeleagă că problema crizei acute de sânge de la Centrul de transfuzie sanguină din Giurgiu este una majoră pentru întreaga comunitate. Este o chestiune de responsabilitate civică, iar tânăra generaţie trebuie să fie prima care să răspundă unei mobilizări morale cetăţeneşti de acest tip. Tocmai asta încercăm să facem prin discuţiile cu tineretul giurgiuvean, întrucât nu toţi sunt la curent cu problematica sau nu cunosc amănunte esenţiale legate de gravitatea în sine a situaţiei. Sunt convins însă că se vor mobiliza în mod exemplar pentru a veni în sprijinul pacienţilor internaţi în unităţile medicale din Giurgiu”, afirmă Ionuț Barbu, preşedinte TSD Giurgiu.

Acțiunea tinerilor social-democrați, din data de 27 octombrie, vine ca răspuns la deficitul județean și național al rezervei de sânge. Au mai fost dezbătute probleme de organizare internă a organizației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.