Tinerii giurgiuveni interesați de o carieră în Jandarmeria Română se pot înscrie începând de astăzi, 20 octombrie a.c., la  sesiunea de admitere organizată în luna ianuarie 2018 la  școlile militare de subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Activitățile de recrutare vor începe în această dimineață, când reprezentanți ai Jandarmeriei vor participa la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Cu acest prilej, ofițerii specialiști în domeniul resurselor umane vor prezenta oferta educațională pentru recrutarea celor care doresc să îmbrățișeze o carieră militară.

Pentru această sesiune de admitere sunt disponibile:

  • 350 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani;
  • 350 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni.

Cererile de înscriere pentru admiterea la cele două școli de subofițeri trebuie depuse la Compartimentul Management Resurse Umane şi Organizare Structurală al inspectoratului până la data de 5 decembrie 2017.

            Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere la examenul de admitere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57, persoană de contact maior Niculae Ionuț sau telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535.

Totodată, activitățile desfășurate pe această linie și informații importante pentru candidați vor fi postate pe pagina www.jandarmeriagiurgiu.ro, precum și pe paginile oficiale de Facebook și Twitter, id: Jandarmeria Giurgiu.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – Jandarmeria Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.