La sediul Ministerului Dezvoltării au fost semnate miercuri, 18 octombrie, mai multe contracte de finanțare a unor investiții ce vor fi finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

„Astăzi, împreună cu domnul senator Niculae Bădălău și cu vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Lucian Corozel, am fost alături de mai mulți primari din județul nostru la semnarea de noi contracte de finanțare a unor investiții importante în județul Giurgiu. Au câștigat proiecte pe Programul Național de Dezvoltare Locală II autoritățile locale din Herăști, Colibași, Ghimpați, Ogrezeni, Slobozia, Bucșani, Gostinari și Bolintin Vale.

Îi felicit pe domnii primari pentru proiectele bune, realizabile și le doresc succes în implementarea acestora!

Am dovedit că suntem o echipă de oameni pricepuți, care pot și doresc să își ducă la îndeplinire toate promisiunile pe care le-am făcut celor care ne-au acordat încrederea lor.

Îmi doresc să fiu alături de toți primarii giurgiuveni la semnarea cât mai multor contracte de finanțare a lucrărilor pentru drumuri, școli, dispensare medicale, rețele de apă și canalizare sau iluminat public”, a declarat și președintele Consiliului Județean, dar și al PSD Giurgiu, Marian Mina.

„M-am bucurat foarte mult că am putut să asist astăzi, împreună cu Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, la semnarea unor contracte importante pentru primarii giurgiuveni, ca urmare a proiectelor depuse și aprobate de MDRAPFE, care vor primi finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală II. 
Sunt pași foarte importanți pentru reabilitarea, modernizarea infrastructurii din județul Giurgiu și îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am asumat! Suntem o echipă și continuăm să dezvoltăm județul Giurgiu!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău, președinte executiv al PSD central.

Județul Giurgiu are alocată, pe PNDL II, o sumă record, de aproape 800 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.