Inaugurarea lucrărilor şi slujba de sfinţire a salonului de la Pediatrie a Spitalului Judeţean Giurgiu au avut loc luni, 9 octombrie.

La eveniment au participat doamnele din Clubul „Inner Wheel Danubius Giurgiu”, cele care au strâns fondurile la Balul Primăverii din luna martie a acestui an, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Mina, managerul SJU Giurgiu, Mihaela Raţa, dar şi medicii care îşi desfăşoară activitatea în secţia de pediatrie.

Slijba a fost oficiată de preotul Liviu Neacşu.

„Suntem fericite că putem să ajutăm copiii din judeţul Giurgiu. Acest salon, cu cinci paturi, a fost reabilitat şi modernizat total. Nu este prima noastră acţiune de acest gen. Cu sprijinul colegilor din Clubul Rotary, în ultimii ani am modernizat salonul de terapie intensivă şi alte două saloane din cadrul spitalului. Cu siguranţă, nu ne vom opri aici”, a spus presei locale, reprezentanta Clubului Inner Wheel Diana Vladu.

Mulţumiri pentru implicare au adus şi Marian Mina, dar şi directorul SJU, Mihaela Raţă. „Am avut şi avem o colaborare frumoasă cu doamnele din Inner Wheel Danubius Giurgiu. Totul este făcut în beneficiul micilor pacienţi. Cu siguranţă, această colaborare va continua. Le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut pentru spitalul judeţean”, a spus  Mihaela Raţă.

La finalul evenimentului, doamnele din Inner Wheel au primit flori de la pacienţii internaţi în secţia de Pediatrie.

Sursă: Giurgiu pe surse

Foto: Giurgiu pe surse, Opinia Giurgiuveanului

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.