Petrecerea dedicată vârstnicilor din Asociația Județeană Clubul Pensionarilor Giurgiuveni a avut loc duminică, 8 octombrie, la Cantina de Ajutor Social din municipiu.

Printre personalitățile prezente îi amintim pe parlamentarii Niculae Bădălău, Cristian Marciu-senatori, Cristina Elena Dinu- deputat, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, președintele OPSD, Dan Cristescu, șeful Casei de Pensii Giurgiu, Marian Dumitru.

Evenimentul a fost organizat de președintele Asociației Județene Clubul Pensionarilor Giurgiuveni,  Florea Cornea, cu sprijinul autorităților giurgiuvene.

„Doresc să vă mulțumesc tuturor pentru prezență și invitaților noștri pentru sprijin, în special domnului senator Niculae Bădălău și președintelui Consiliului Județean, Marian Mina. Tuturor vă urez sănătate, fericire, ani mulți de acum înainte alături de cei dragi și să rămânem cât mai multă vreme utili famiilor noastre, dar și societății din care facem parte”, le-a transmis Florea Cornea celor prezenți.

La rândul său, senatorul Niculae Bădălău, președinte executiv al PSD central, a afirmat:  „Stimați colegi, este un moment important și onorant pentru mine să fiu aici, alături de dumneavoastră. Indiferent de program, m-am străduit să nu ratez acest eveniment pentru că doresc, în primul rând, să vă spun La Mulți Ani și să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut, faceți și veți face pentru noi!

La rândul nostru, principala preocupare este Programul de Guvernare al PSD ce are în vedere și veniturile dumneavoastră, ale pensionarilor. Am lucrat pe legea salarizării și urmează cea a pensiilor, de asemenea menită să înlăture inechitățile cu care vă confruntați.

Și din punct de vedere politic, reprezentați categoria cea mai serioasă și implicată iar eu, de 27 de ani de când sunt în PSD, m-am bazat mereu pe dumneavoastră și vă mulțumesc din nou!

Personal, mă voi zbate în continuare ca Giurgiu să aibă fonduri pentru investiții, să vină inclusiv investitori străini pentru a avea locuri de muncă, pentru că eu cred că politica trebuie dusă doar în sprijinul și folosul cetățenilor”.

Marian Mina, președinte al PSD Giurgiu și al Consiliului Județean Giurgiu:

 „Și eu vă mulțumesc frumos pentru invitație, sunt onorat să mă aflu în rândul dumneavoastră! Ziua Persoanelor Vârstnice, marcată pe 1 Octombrie, este un prilej de a vă recunoaște, o dată în plus, meritele și contribuția dumneavoastră la tot ce înseamnă comunitatea noastră, societatea noastră. Doresc și eu să vă urez La Mulți Ani, să vă asigur de respectul și aprecierea mea, dar și de tot sprijinul pe care vi-l voi acorda ori de câte ori va fi nevoie. Ușile Consiliului Județean Giurgiu, dar și cele ale PSD Giurgiu vă vor fi întotdeauna deschise. Vă mulțumesc pentru toate lucrurile bune pe care ne învățați și vă adresez la rândul meu rugămintea să ne sprijiniți în continuare!

Deputat Cristina Elena Dinu, secretar al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților:

„Vă mulțumesc frumos pentru invitația de a sărbători împreună Ziua Vârstnicilor. Ce este vârsta? O stare de spirit, sunt de acord. Am cunoscut și persoane cu mulți ani de viață, dar plini de vitalitate, precum și tineri lipsiți de vitalitate. Noi, cei mai tineri decât dumneavoastră, dar în poziții de decizie, suntem obligați să vă ajutăm să duceți un trai mai bun, să vă fie respectate drepturile, să aveți parte de zile liniștite, de spitale moderne, de ce nu chiar de îngrijire la domiciliu pentru că puterea unui stat este dată și de priceperea de a avea grijă de bătrânii săi.

Senatorul Cristian Marciu:

„Mulțumesc și eu pentru invitația de a fi prezent la acest eveniment deosebit. Sunt și eu, alături de colegii mei, pentru a milita în Parlament și a face tot ce este posibil petru ca viața dumneavoastră și a tuturor giurgiuvenilor, în general, să fie tot mai bună. Vă doresc din tot sufletul tuturor celor prezenți, dar și celor de acasă, multă sănătate, doar bucurii și vă asigur că noi, cei pe care i-ați trimis în Parlament, nu vă vom dezamăgi! „.

Text și foto: Cătălina Sfetcu

Mai multe imagini de la eveniment, AICI: https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=2009830145967586

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.