Ce-i mult strică! Sunt de acord. Mai ales când vine vorba despre atenția acordată lui Marin Anton.

Însă, având în vedere că o să stea în fața giurgiuvenilor, nu peste mult timp, cu dreapta la inimă, promițându-le oamenilor că va face el ce văd ei doar prin filme, zău că nu mă lasă sufletul să nu punctez câte ceva. De data asta, nu-i mai fac „poezii”, că imediat se umplu de versuri și alte site-uri. Și știe toată lumea că nu suport să fiu imitată.

Primul lucru ce mi-a venit în minte auzind ce-l preocupă cu prioritate pe Anton e vorba aia cu țara arde… Cu o continuare firească-n cazul lui: dă-i-nainte cu tupeu!

Adică, toată lumea știe că aleșii județeni ai PNL află cum să voteze în ședințele Consiliului Județean la întâlnirile de la partid, sub ordine clare, zbierate și precise ale lui Anton. Nu suntem tâmpiți. Și vedem clar inclusiv cum stau cu capetele plecate când ridică mâna a-mpotrivă la proiecte privind modernizări de drumuri, transport pentru elevi, proiecte pentru școli, bani pentru cultură etc. Și mai auzim și niște justificări de li se face rușine alor lor de ei înșiși.

Deci, în timp ce județul ăsta arde, Anton se piaptănă cu tupeu, în conferință de presă, susținând că are plete și că jurnaliștii sunt niște chiori.

Mai exact, îl ceartă pe președintele CJ Giurgiu, că, auziți!, de ce nu convoacă o ședință ordinară ca să-i voteze lui lumea un înlocuitor pentru un fost consilier.

Zbang. Mă rog, nu prea zbang, pentru că așa s-ar cam explica voturile împotrivă ale liberalilor. Păi, ce facem, măi, nene, ne jucăm de-a grădinița, cu luatul jucăriilor, adică un fel de : a, da? Las că te ard eu cu împotrivă la toate alea, de nu te vezi.

Ce să voteze la atitudinea asta giurgiuvenii, românii, în general, a? Că eu nu pricep. Nici ei.

D-aia nici n-au votat.

Nici n-or să.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.