Încă 4 zile în care şcoli şi ONG-uri se pot înscrie pentru a câştiga 400 de calculatoare donate de companiile Enel din România și Ateliere Fără Frontiere

Şcoli, licee, grădinițe și asociații care sprijină educația în comunitățile defavorizate din județele: Arad, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Ialomița, Ilfov, Giurgiu, Hunedoara, Timiș, Tulcea, București mai au la dispoziţie 4 zile pentru a se înscrie în proiectul „Toată lumea intră în jocul educației IT”.

În cadrul proiectului, 400 de calculatoare vor ajunge către tinerii din zone defavorizate, cu ajutorul Asociației Ateliere Fără Frontiere şi al companiilor grupului Enel în România.

Participanţii mai au la dispoziţie 4 zile pentru înscrierea online în cadrul proiectului, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe platforma www.educlick.ro, până la data de 09.10.2017.

 

Proiectul « Toată lumea intră în jocul educației IT » organizat de către Asociația Ateliere Fără Frontiere și susținut de către companiile Enel în România vine în sprijinul structurilor din comunitățile defavorizate din regiunile Banat, Dobrogea și Muntenia-Sud, care au nevoie de calculatoare pentru a desfășura proiecte de educație dedicate copiilor și tinerilor, dar nu dispun de mijloacele necesare achiziționării lor.

Calculatoarele au fost colectate din cadrul companiilor Enel de către echipa Ateliere Fără Frontiere și recondiționate la atelierul de inserție socio-profesională din București de către persoane aflate în dificultate. Ele au căpătat astfel o noua viață și acum beneficiază de garanție și software-ul necesar unei bune funcționări.

Cele 400 de echipamente pot fi câștigate prin completarea formularului online disponibil pe site-ul www.educlick.ro. Termenul limită pentru  înregistrare este 9 octombrie 2017, iar Regulamentul de participare poate fi consultat aici: www.educlick.ro/regulament.

După finalizarea înscrierilor, un juriu format din reprezentanți Enel și experți externi va puncta fiecare proiect în baza unei grile și va decide alocarea echipamentelor în funcție de nevoile identificate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.