Cum să votezi împotrivă când îţi intră peste 9.000 mii de lei la bugetul judeţului, ca să repari drumuri şi să organizezi un festival de teatru renumit? E? Consilierii judeţeni ai PNL au zis că ei pot. Să voteze împotrivă.

Cu toate acestea, datorită majorităţii PSD-ALDE, proiectul de hotărâre privind rectificarea pozitivă a bugetului judeţului Giurgiu a trecut.

Directorul economic, Florentina Stănculescu, a luat cuvântul şi a afirmat că rectificarea s-a impus ca urmare a semnării contractelor de finanţare a lucrărilor pe mai multe drumuri din judeţ.

Circa 3 milioane de lei intră, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în bugetul judeţului pentru reabilitarea şi modernizarea a doi kilometri din DJ 601, iar peste 5,7 milioane sunt pentru obiectivul de investiţii DC 121 Slobozia-DN 5 C- DJ 504. Peste 14 milioane de lei sunt pentru reabilitarea şi modernizarea DJ 506 A(limită judeţ Teleorman-Toporu- DJ 503).

„Astfel, se suplimentează bugetul de venituri şi cheltuieli al judeţului Giurgiu cu suma de 9.029 mii lei pentru implementarea şi derularea investiţiilor precizate. De asemenea, din bugetul de venituri va fi alocată suma de 80.000 de lei pentru Festivalul Teatrelor Dunărene, organizat de Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu”, a precizat Florentina Stănculescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.