”Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac, cu bună credinţă, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor judeţului Giurgiu. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”. ACESTA este este jurământul pe care l-aţi depus la începutul noului mandat, NU acesta:

Jur să respect poruncile şefului PNL, Marin Anton, şi să votez împotrivă la aproape toate proiectele de hotărâre, doar pentru că sunt în opoziţie şi pentru că nu mă interesează deloc binele locuitorilor judeţului Giurgiu, ci poziţia mea în partid şi aia din ochii şefului! Ce legătură are Dumnezeu cu asta?

Giurgiuvenilor nu le pasă că aveţi un şef ofticat şi, zice-se, multpreaagresiv, la partidul din care faceţi parte şi nici că dumneavoastră vi se pare că nu aveţi ce face. Nu le pasă, vă garantez!

Lor le pasă dacă au drumuri bune, şcoli moderne, transport pentru elevi, dacă cei care prestează servicii administrative sunt bine pregătiţi, dacă se mişcă lucrurile, în sfârşit, în judeţul ăsta măcinat de ambiţii politice complet adolescentine!

Nu mai ridicaţi din umeri, consilieri judeţeni ai PNL Giurgiu, dând vina pe marele boss, când, dacă doriţi, într-adevăr, să revoluţionaţi ce n-a mai fost revoluţionat până acum, aveţi şi varianta demisiei de onoare. Zău! Ori pe aceea a votului sincer, conform conştiinţei dumneavoastră şi nevoilor cetăţenilor. Cu orice preţ. Zău! Asta ar înţelege şi aprecia oamenii cărora le-aţi strâns ori pupat mâinile în campaniile electorale!

Aţi votat iar împotrivă, azi, la aproape toate proiectele de hotărâre ale Consiliului Judeţean, obţinând doar băloase felicitări pe Facebook de la unii trădători şi habarnişti, oportunişti, deci şmecheri fără scrupule ori dorinţă de a contribui vreun pic măcar la dezvoltarea judeţului Giurgiu.

De data asta, aţi motivat votul, spunând că nu s-ar fi justificat caracterul de urgenţă al proiectelor dat de tipul şedinţei convocate. Doamne fereşte! Ruşinos!

Câte motive mai aveţi de inventat ca să pară că voi aţi avea dreptate, deşi evidentul e mare cât Casa Poporului? De câte ori să vi se bată obrazul şi să fiţi luaţi la mişto, ca să vi se facă jenă şi să faceţi ce aţi jurat că veţi face? Se pare că aţi înţeles nimic, de-a lungul vremii.

Vă place să strigaţi mereu către alţii că nu fac ce trebuie pentru ca ţara asta să ajungă sus, acolo unde merită, dar la nivelul de la care aţi putea inclusiv voi să acţionaţi, votaţi exclusiv politic… Votaţi ÎMPOTRIVĂ. 

Ce trist!

 Cătălina Sfetcu 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.