Polițiști de la Direcția de Investigare a Criminalității Economice au efecturat, în această dimineaţă, percheziții domiciliare și la sediile unor societăți comerciale din București și județele Botoșani, Ilfov și Giurgiu, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 6,5 milioane euro.

Acțiunea a avut loc cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București (PCAB).

Potrivit unui comunicat al PCAB, din probatoriul aflat la dosar a rezultat că, în perioada 2014 — 2017, opt suspecți au derulat operațiuni intracomunitare constând în achiziționarea unor materiale de construcții de la diverși furnizori din Bulgaria, care au fost livrate pe piața internă către diferite firme de profil, operațiuni ce nu au fost evidențiate în documentele contabile, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale.

La percheziții participă Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Institutul Național de Criminalistică, acțiunea beneficiind de suportul de specialitate al Direcției Generate Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF.

Poliţia Capitalei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.