Reprezentanţii municipalităţii anunţă pe pagina de Facebook a instituţiei că, în data de 5 octombrie 2017, ȋntre orele 07.00 – 19.00, va fi ȋntreruptă temporar alimentarea cu gaze naturale a clienţilor casnici şi non-casnici din municipiul Giurgiu.

Întreruperea este cauzată de lucrările programate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale pentru creşterea gradului de siguranţă în alimentarea cu gaze naturale.
Reluarea furnizării gazelor naturale pentru clienții casnici și non-casnici se va face joi, 5 octombrie 2017, începand cu ora 19.00.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, WIROM roagă clienţii să verifice că, ȋn intervalul orar 07.00 – 19.00, sunt ȋnchise toate aparatele consumatoare de combustibili gazoşi, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

După reluarea distribuției, în cazul în care consumatorii simt miros specific de gaze, sunt rugați să anunţe imediat dispeceratul de urgență WIROM la numărul de telefon: 0800 800 999 (număr gratuit, apelabil din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.