Reprezentanţii Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu au organizat, sâmbătă, 23 septembrie, o activitate specială, un târg de jucării denumit „Piticii Negustori” la care au fost invitaţi să participe toţi copiii şi tinerii care au dorit să vândă jucării. Jucării mai vechi, dar frumoase, cu care, însă, nu se mai joacă.

„Prima ediţie a târgului de jucării „Piticii negustori” s-a încheiat în urmă cu doar câteva minute.  Talentaţii copii din trupa Millenium Art, pregătiţi de Flori Iordache, au încântat participanţii la târg cu mai multe momente coregrafice, răsplătite din plin cu aplauze.
Participanţii la târg au donat jucării pentru alţi copii şi s-au fotografiat împreună.
Au fost anunţate şi cele mai de succes negustorii:

TOPUL FIRMELOR
1. Magazinul cu surprize
2. Magazinul lui Matei
3. Magazinul Auto

Vă aşteptăm la ediţia următoare, dar până atunci – LA TEATRU!”, au scris cei de la Teatrul giurgiuvean, ieri, pe Facebook.

„A mers bine târgul. Vânzările au atins cote nesperate şi succesul va fi răsplătit după cum merită. Negustorii cu primele trei cele mai mari cifre de afaceri vor primi invitaţii la spectacolul APOLODOR, dar şi premii în obiecte oferite de unul dintre „piticii negustori” care a înţeles, se pare, că publicitatea costă, dar merită!”, a fost un alt mesaj postat pe pagina de Facebook a Teatrului „Tudor Vianu”.

Felicitări organizatorilor, dar şi copiilor şi tinerilor pe care i-a lăsat „sufletul” să renunţe la vechile jucării, ca să-i bucure pe alţii.

Mai multe fotografii, pe pagina de Facebook a Teatrului din Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.