Colegii de la Giurgiu pe Surse au publicat în această seară un articol incendiar ce cuprinde declaraţii oferite lor de către Nelu Simion, coleg de partid cu Marin Anton la fostul PDL, coleg şi acum la PNL Giurgiu.

Simion le poveşteşte jurnaliştilor de la Giurgiu pe Surse câteva episoade mai mult decât… similare cu cel petrecut la Comana, în care Anton provoacă şi chiar devine violent cu mai mulţi colegi din partid.

Anton este disperat, umblă după primarii PSD şi are în minte doar să provoace scandal. Nu este o noutate pentru mine, Anton are acest comportament conflictual de când îl ştiu(…).

După o şedinţă de pregătire a alegerilor, în biroul de jos de la sediu, Marin Anton s-a repezit la Cosmin Marciu, preşedintele organizaţiei municipale(…).

S-a dus la Bama şi a început scandalul. L-a acuzat că-l trădează, după cât l-a ajutat. I-a rupt geaca, apoi i-a smuls telefonul mobil din mână şi l-a spart.”, sunt doar câteva dintre declaraţiile incendiare făcute pentru Giurgiu pe Surse de către Nelu Simion.

Citiţi întregul articol AICI:

Lovitură pentru Marin Anton din partea unui lider liberal: ” Marin Anton este o persoană conflictuală, urmăreşte tot timpul să provoace „!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.