Preşedintele executiv al PSD Niculae Bădălău a anunțat, luni, că va depune o plângere pentru ”denunţ calomnios” pe numele liberalului Marin Anton, susținând că există o ”politică de decredibilizare” a liderilor PSD, scriu jurnaliştii de la Cotidianul.ro

”Vreau să vă spun că există și plângere împotriva denunțului calomnios, pe care cu siguranță o voi face. Nu l-am atins, asta e foarte clar. Detest violența și consider că, pur și simplu, este o provocare mizerabilă. Am trecut pe lângă el, mi-a adresat câteva cuvinte urâte la care i-am răspuns. (…) Haideți să așteptăm certificatul medico-legal și să urmărim, pentru că, a doua zi, eu l-am văzut pe un post de televiziune și dânsul nu avea nimic, era chiar foarte vesel”, a spus Bădălău.
Acesta a mai spus că nu l-a amenințat niciodată pe senatorul USR Mihai Goțiu, afirmând că există o ”politică de decredibilizare a liderilor PSD”.

”Am văzut că și domnul Goțiu s-a trezit. Eu nu am auzit că l-aș fi amenințat vreodată. Eu nu am auzit până acum lucrul acesta, dacă o să-mi permită, de la zece metri, dacă eu l-am amenințat vreodată. (…) Cred că este o politică a unora de a decredibiliza liderii PSD pe tot felul de țigăneli. Cred că schimbul politic trebuie să fie pe idei, trebuie să fie pe guvernare. Pentru asta ne-au trimis oamenii aici, nu să spunem de mamă și de altceva”, a mai spus Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.