Peste 60 de polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Giurgiu și Ilfov, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat în această dimineaţă, 16 percheziții domiciliare într-o cauză în care se fac cercetări pentru contrabandă cu țigări.

Până în prezent, polițiștii au descoperit și ridicat peste 550.000 de țigarete, 1.000 de litri de alcool, 60.000 de lei și au indisponibilizat 2 autoturisme.

Aceasta, după ce pe tot în această dimineaţă, polițiști din Giurgiu și Ilfov, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au surprins în flagrant delict patru persoane care transportau țigări provenite din contrabandă.

„După prinderea în flagrant delict, polițiștii au efectuat 16 percheziții pe raza județelor Giurgiu și Ilfov, precum și în sectoarele 3, 4 și 5 din municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite că ar deține și comercializa țigări provenite din contrabanda.

Până în prezent, polițiștii au descoperit și ridicat peste 550.000 de țigarete, 1.000 de litri de alcool, 60.000 de lei și au indisponibilizat 2 autoturisme. De asemenea, 8 persoane urmează să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La acțiune participă jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.