Reprezentanţii Consiliului Judeţean Giurgiu transmit, pe pagina de Facebook a instituţiei, că aleşii judeţeni giurgiuveni au aprobat, în cea mai recentă şedinţă extraordinară, un proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea HCJ Giurgiu nr. 164 din 10 iunie 2011 privind aprobarea asocierii dintre judeţul Giurgiu cu comuna Slobozia în vederea realizării unor lucrări de modernizare la drumul comunal DC 121.

În proiectul de hotărâre se arată:
„Comuna Slobozia va realiza studiul de fezabilitate iar judeţul Giurgiu va contribui în cadrul asocierii cu suma de 5.952.006 lei, inclusiv TVA (19%) reprezentând valoarea necesară realizării investiţiei. Contribuţia judeţului Giurgiu va fi asigurată prin sume transferate de la bugetul de stat şi de la bugetul judeţului.

În cazul în care pentru finalizarea contractului de lucrări este necesară execuţia de lucrări suplimentare, acestea vor fi atribuite în condiţiile legii şi vor fi suportate de la bugetul judeţului.

Contractul de asociere se va încheia după semnarea cu Ministerul Dezvoltării a contractului de finanţare aferent realizării investiţiei Modernizare DC 121 Slobozia DJ 504”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.