Luna septembrie debutează cu emoții pentru 18 tineri din Giurgiu care s-au arătat interesați de o carieră în Jandarmeria Română. De astăzi, aceștia susțin probele eliminatorii la școlile militare de subofițeri, urmând ca în funcție de rezultatele obținute să se prezinte la testele de verificare a cunoștințelor teoretice.

Examinarea medicală și verificarea aptitudinilor fizice (alergare – viteză 50 metri, aruncarea mingii medicinale și alergare de rezistență – 1.000 metri) sunt cele două probe eliminatorii pe care le vor susține săptămâna aceasta 17 giurgiuveni înscriși la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”  din Drăgăşani și unul la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni.

Sâmbătă, 09 septembrie a.c., urmează verificarea cunoștințelor teoretice la limba română și limba străină, iar rezultatele finale vor fi afișate în aceeași zi.

În anul 2017, pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani sunt puse la dispoziție 180 locuri (din care 6 pentru S.P.P., 3 pentru cetățeni de etnie romă şi 2 pentru alte minorităţi), iar pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni 175 de locuri (din care 3 pentru cetățeni de etnie romă şi 2 pentru alte minorităţi).

           

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.