„Așa este corect! Numai cele două bresle își cunosc foarte bine potențialii ocupanți ai unor funcții de conducere din structurile lor.

Până acum, toți deontologii săreau în sus, se dădeau de ceasul morții că s-au făcut numiri în funcții făăăăăără ca cel numit să aibă habar de meserie. Nici acum nu e bine? Sau prezidentul nostru nu este om politic? Cu cât mai mult se depărtează justiția de politic cu atât încrederea cetățeanului va crește. RARINCA vă spune ceva ? Hotărârea CABrașov în legătură cu casele prezidentului vă sugerează ceva ?

Dar contestația în anulare făcută de prezidentul nostru la hotărârea CABrașov vă sugerează ceva politic ? Contestație în anulare la care muritorii de rând nu au acces, murind cu dreptatea în mână. Dar recursulul în interesul legii cerut de Livia Stanciu și aprobat ,vă spune ceva ? Au fost întrebări care și-au primit răspunsul . Pentru ei e bine, pentru noi aștia fără calificare de om și cu drepturi de lux cum o fi? Și ar mai fi o recomandare solidă: Procurorii ar trebui să evite activităţile publice ce ar putea intra în conflict cu principiul imparţialităţii lor.

Dacă am fi malițioși, am spune că asta înseamnă, în traducere, ”evitați anumite sufragerii politice” în momente electorale fierbinți”. Dar pentru că nu suntem, nu o vom spune.

OPSD Giurgiu”

Sursa: Facebook OPSD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.