Câte maşini are, dar asta-i altă poveste…

Gata. S-a scris istorie în Giurgiu! Marin Anton l-a depăşit pe Lucian Iliescu la obsesii politice dezvăluite pe un ton exacerbat în (toate) conferinţele de presă. De fapt, s-a scris istorie de-a lungul Dunării, Argeşului, Dâmboviţei, Mării Negre şi Bălţii din intersecţia de la Căprioara. Anton i-a luat până şi pe #rezist-ii la fazele cu „e vina lui Dragnea!”. Ba e vina lui Bădălău, proştilor!

Tot ce se întâmplă în lumea asta ştie Bădălău şi se petrece pentru el, zice Anton. Proiecte naţionale şi europene? Ale lu’ Bădălău! Creşterea accizelor la carburanţi? E, aş, banii sunt pentru Bădălău! De ce n-au votat consilierii judeţeni ai PNL proiectele de dezvoltare ale judeţului??? Pentru că sunt ale luuuui Bădălăăăău! Centre pentru bătrâni la Giurgiu? Ce dracu, pentru Bădălău(când o fi bătrân să aibă unde să se ducă: de la Răsuceni, la Băneasa, prin Singureni via Mironeşti. În ordinea în care doriţi). Transport şcolar? PENTRU BĂDĂLĂĂĂU. Să se audă şi din sediul PSD, da?

Ca să nu se mai chinuiască să caute adânc în diverse stele, îl ajutăm noi pe supăratul domn Anton şi-i spunem că ştie doar 10% din adevăr. Deci, luaţi şi notaţi:

  1. Eclipsele totale de soare sunt pentru Bădălău! Ca să fure puştanii din lumea întreagă, fărăăă mamăăă, fără tatăăă, genţile bătrânelelor pe întuneric şi să-i ducă lui bomboanele, biscuiţii expiraţi( Pamperşii îi păstrează pentru ăia din opoziţie. Absorbantele pentru unii bărbaţi din PNL Giurgiu).
  2. Al III-lea Război Mondial va începe din cauza şi pentru Bădălău. Nu de alta, dar toate firmele lui au câştigat la licitaţie transmiterea în direct a bătăliilor viitoare de la Călugăreni.
  3. Va exista un metrou secret între Bolintin şi Atlantida. Ghiciţi unde are staţia la Bolintin şi firma cui o să-l construiască!!! E?
  4. Dacă va fi o invazie extraterestră, nu vă temeţi, Bădălău o să-i ia de partea lui pe TOŢI! Cu ce? Cu lucrări pe PNDL. Pfua, ce nave extraterestre o să-şi tragă băieţii E.T. cu fonduri de la buget. A, plus cu banii strânşi din lucrările de la metroul dintre Bolintin şi Atlantida, cu schimbare la Unirii- după Călugăreni, pe partea stângă, că nu precizasem.
  1. Cred că m-am făcut înţeleasă, dar lista rămâne deschisă. Ca să vă fie clar, domnule Anton, ar mai fi ceva: la Acceleratorul de Particule de la Geneva, pentru Bădălău se ciocnesc atomii exclusiv în cinstea lui!

Şi-altă datăăă, şi-altă datăăă… Nu?

Doamna Sfetcu

Sursă foto: https://silviatomasvillalobos.wordpress.com/2017/05/18/obsession-news-and-sports/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.