Înfiinţată, clar, cu dedicaţie, în anul 2008, pentru un politician care a şi „condus-o” multă vreme, dar fără vreun rezultat administrativ concret, poate doar… politic, Direcţia Judeţeană de Dezvoltare Rurală şi Protecţia Mediului Giurgiu a fost desfiinţată.

V-am ghicit gândurile, întrebarea este: am avut noi aşa ceva? Da, dar complet degeaba. În cei 9 ani de existenţă, la DRPM, aflată în subordinea CJ Giurgiu, s-a întâmplat nimic. Niciun proiect, nici atunci, nici acum. Nici nu este eligibilă pentru vreun proiect măreţ ori ba.

În fapt, şi cei de la Resurse Umane îşi mai aminteau că există Direcţia când efectuau plata salariilor, punem pariu. Cam 13.000 de lei lunar. Un efort financiar inutil, redirecţionat acum spre oameni care chiar fac şi vor face treabă bună pentru dezvoltarea judeţului Giurgiu.

Consilierii judeţeni giurgiuveni- evident fără cei ai PNL, că Direcţia a fost înfiinţată pentru… stânga actuală a lui Marin Anton, au votat şi au trecut proiectul.

Cei 9 salariaţi au intrat automat în „baza de date” a Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi, după perioada de preaviz de 30 de zile, în cazul în care vor fi identificate funcţii publice vacante- similare sau mai mici ca şi „grad”- vor fi transferaţi în locurile cu pricina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.