„Am înţeles că aveţi voie să votaţi pentru doar patru proiecte!”, a spus în debutul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Giurgiu, de azi, 31 august, preşedintele CJ, Marian Mina. El s-a adresat astfel consilierilor PNL care, ce să vedeţi?, aşa au şi făcut. Fără să spună de ce, fără să vină cu vreun contraargument, fără justificări, liberalii au votat împotrivă sau s-au abţinut- tot vot negativ- la aproape toate proiectele de hotărâre.

Unii dintre ei dădeau din cap, în semn de… „ce să facem?”, ca răspuns la privirile întrebătoare ale colegilor „de peste masă”. Mai ales la privirile colegilor din aceleaşi comisii de specialitate, unde aceiaşi consilieri PNL au votat… pentru la toate proiectele de hotărâre.

Ce s-o fi întâmplat în câteva zile sau câteva ore de la momentele cu pricina? Ce-o fi visat Marin Anton? Sau poate şi-a propus să schimbe toată garnitura de consilieri judeţeni? E? Şi, cum altfel? Băgându-i în gura poporului giurgiuvean care, orice aţi spune, n-o să înţeleagă în veci de ce aţi votat ÎMPOTRIVA:

-Modificării listei de investiţii pentru asigurarea unor surse financiare pentru noi proiecte

-A Două proiecte pentru construirea unor Centre de zi pentru persoane vârstnice la Răsuceni şi Băneasa

-Atribuirea mai multor trasee unor firme, două dintre trasee fiind pentru transportul elevilor la şcoli din judeţ

-Consilierii PNL sunt împotriva asocierii judeţului Giurgiu cu Mănăstirea Comana pentru realizarea unui Centru Socio-Cultural acolo

-PNL-iştii nu vor asocierea între Judeţul Giurgiu şi comuna Slobozia pentru modernizarea unui drum comunal

-Tot ei sunt împotriva atribuirii unor spaţii pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială, respectiv Serviciul de Ambulanţă Giurgiu

-PNL-iştii giurgiuveni nu vor nici aderarea comunei Ogrezeni la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Iluminat Public Eficient”

-Sunt şi împotriva desfiinţării unei Direcţii din CJ, complet neeficiente

Per total, în afară de 6 din 24 de proiecte de hotărâre, liberalii giurgiuveni, la comanda lui boss Anton, că doar nu făceau de capul lor, au spus NU! Nu dezvoltării. Întrebaţi la finalul şedinţei de ce au votat aşa, cu spatele pe jumătate întors consilierii PNL ne-au invitat la conferinţa de presă din această seară.

Fără alte comentarii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.