Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de joi, 31 august, sunt 24 de proiecte, mai multe referindu-se la aprobarea actualizării Devizului general după încheierea contractelor de achiziție publică, cu cota de T.V.A. de 19 % pentru lucrările rest de executat, actualizării  principalilor indicatori tehnico – economici, precum și aprobarea cheltuielilor de cofinanțare de la bugetul local pentru obiectivele de investiții:

– “Reabilitare și modernizare DJ 611, Roata de Jos – Sadina –  Cartojani – Limită judeţ.Teleorman, km 0+000 – 3+380, km 5+000 – 6+800,  5,180 km”

Modernizare DJ 412 D Bucșani (DN 61) – Malu Spart (DJ 601),km 0+000 – 7+820, 7,820 km

-“Modernizare DJ 601 D Letca Veche – Limită județ Teleorman,  km 7+127 – 9+187, 2,060 km

„Consilierii judeţeni vor dezbate şi vota două proiecte de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico – economice pentru „Centru de zi pentru persoane vârstnice Răsuceni”, în faza Documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii, respectiv Centru de zi pentru persoane vârstnice Băneasa”,  în faza Studiu de fezabilitate, dar şi proiectele aferente acestora.

Pe ordinea de zi a şedinţei de mâine este şi un proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unor trasee de transport din cadrul Programului Judeţean de Transport Persoane societăţilor: S.C. BUGEAG COMIMPEX S.R.L  şi S.C.  FRANCISCA S.R.L.

Consilierii judeţeni vor vota şi proiectul de hotărâre privind aprobarea asocierii judeţului Giurgiu cu Mănăstirea Comana în vederea realizării  proiectului „Centrul socio-cultural Radu Serban Voievod, dar sunt şi mai multe proiecte privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a unor servicii din subordinea CJ Giurgiu.

De asemenea, două proiecte se referă la atribuirea unor spaţii Serviciului de Ambulanţă şi Direcţiei de Asistenţă Socială, iar un altul vizează aprobarea aderării comunei Ogrezeni din județul Giurgiu la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Iluminat Public Eficient”

Consilierii judeţeni giurgiuveni vor decide mâine şi dacă va fi desfiinţată Direcţia Judeţeană de Dezvoltare Rurală şi Protecţia Mediului Giurgiu.

Sursa: pagina de Facebook a CJ Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.