Anunţul a fost făcut, în urmă cu câteva momente, de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Giurgiu, pe pagina de Facebook a instituţiei.

„Centrul Integrat de Management al Deşeurilor din judeţul Giurgiu de la Frăteşti este deschis şi funcţional, începând de astăzi, 28 august 2017.

Firma Eco Sud şi-a ridicat, vinerea trecută, autorizaţia de funcţionare de la Agenţia pentru Protecţia Mediului, ultimul pas în ceea ce priveşte deschiderea Depozitului de Deşeuri Frăteşti.

Reprezentanţii societăţii menţionate anunţă, astfel, printr-un document oficial, că, de astăzi, Depozitul este funcţional pentru recepţionarea deşeurilor, conform programului agreat prin Contractul de Delegare a Gestiunii Serviciului de Operare al CMID Frăteşti, încheiat în anul 2013, adică: de luni până sâmbătă, între orele 06.00 şi 22.00, cu excepţia sărbătorilor legale, duminica fiind închis.

„Funcţionarea Depozitului Ecologic din Frăteşti a reprezentat o prioritate pentru mine şi echipa mea, încă de la începutul mandatului. Am întâmpinat multe piedici în realizarea acestui obiectiv, dar iată că ceea ce am promis, am îndeplinit. Mă bucur că şi firma Eco Sud îşi respectă angajamentele şi le doresc succes în administrarea Centrului Integrat de Management al Deşeurilor Giurgiu!”, afirmă preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

Depozitul ecologic din Frăteşti a fost amenajat cu fonduri europene. Obiectivul a fost gata în 2012, însă, firma Eco Sud a contestat în instanţă rezultatul unei licitaţii iniţiale din vremea respectivă şi a câştigat procesul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.