Cele mai frumoase costume populare, din toate colţurile ţării, au fost „prezentate” astăzi, vineri, 25 august, de către doamnele din OFSD, în prima zi a Şcolii de Vară.

Delegaţia de la Giurgiu a OFSD este alcătuită din Crina Stoianovici- preşedintele OFSD Giurgiu, Aurelia Dobre- vicepreşedinte al OFSD la nivel naţional, Elena Dinu- deputat şi Elena Boţoroagă. (CLICK pe IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!)

„Unitate în diversitate- Promovarea tradiţiilor, obiceiurilor, produselor şi a portului popular românesc” este tema activităţii desfăşurate, astăzi.

„La invitaţia doamnei Viorica Dăncilă, lider al OFSD şi europarlamentar, toate doamnele participante la eveniment s-au îmbrăcat în straie populare. De asemenea, au fost amenajate standuri cu articole de îmbrăcăminte, cu obiecte decorative şi cu produse alimentare- toate tradiţionale. Adevărul este că româncelor le stă tare bine în portul popular, iar costumele doamnelor venite din toate colţurile ţării sunt foarte frumoase”, a scris Cristina-Elena Dinu pe Facebook.

La activitate au venit şi ministrul Dezvoltării, Sevil Shaiddeh, dar şi ministrul de Interne, Carmen Dan. ” Sunteti cele mai frumoase femei. Am avut ocazia să vad şi cât sunteţi de puternice”, le-a transmis, la debutul mesajului, Carmen Dan.

Sunt aşteptaţi la evenimentul de azi şi liderul PSD Liviu Dragnea, preşedintele executiv, senatorul giurgiuvean, Niculae Bădălău, dar şi alţi reprezentanţi ai PSD.

Vom reveni cu informaţii şi fotografii de la eveniment, pe măsură ce le vom avea.

Tema dezbaterilor de mâine a Şcolii de Vară OFSD este „ Femei în politică vis-a-vis femei în presă”. În partea a doua a zilei de sâmbătă, 26 august, reprezentantele OFSD vor discuta pe tema „Solidarităţii între femei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.