Reprezentantele Femeilor Social-Democrate din România participă, în perioada 24-27 august, la Şcoala De Vară, eveniment politic organizat anual şi în cadrul căruia sunt desfăşurate o serie de dezbateri pe teme ce ţin de rolul femeii în politică, în societate.

Deputat PSD de Giurgiu Elena Dinu a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj referitor la eveniment: „Sunt bucuroasă că am ocazia să revăd, zilele acestea, colege social-democrate din întreaga ţară! Particip, alături de doamne din toate judeţele României, la Şcoala de Vară a Femeilor Social-Democrate. Evenimentul se desfăşoară în perioada 24 – 27 august.

Vom avea discuţii pe teme deosebit de importante, dar vom avea şi activităţi speciale, precum cea de mâine, vineri, 25 august. La invitaţia doamnei Viorica Dăncilă, lider al OFSD şi europarlamentar, ne vom îmbrăca în straie populare, încercând, astfel, să promovăm portul popular şi produsele tradiţionale”, a scris Cristina-Elena Dinu pe Facebook.

Printre temele dezbătute zilele viitoare, la Şcoala de Vară a OFSD, se numără „Solidaritatea între femei”, „Unitate în diversitate: promovarea tradiţiilor, obiceiurilor, produselor şi a portului tradiţional româneşti”, „Femei în politică vis-a-vis de femeii în presă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.