Primarul social-democrat Marin Voinea le-a vorbit cetăţenilor din Călugăreni, miercuri, 23 august, cu ocazia Zilei Comunei menţionate, şi despre realizările din ultimii ani, dar şi despre proiectele viitoare.

„(…) Deoarece a venit vorba despre prezent, recunoaştem cu satisfacţie că satele noastre s-au schimbat în bine, s-au modernizat, am mai făcut paşi către… civilizaţie. În ultimul deceniu, am reuşit să asfaltăm multe străzi, a fost modernizat Târgul duminical de la Călugăreni, am montat sistemul de iluminat festiv în timpul sărbătorilor de iarnă, am reuşit multe la capitolul modernizarea şcolilor şi terenurilor de sport.

După ce am început cu succes lucrările de alimentare cu apă şi cele pentru canalizare în satele Hulubeşti şi Uzunu, cu o staţie de ape uzate comună pe Câlnişte), avem deja depuse proiecte în cadrul Programului de Dezvoltare(PNDL, n.r.) pentru perioada 2015-2020, privind extinderea lucrărilor de apă-canal în satele Călugăreni şi Brăniştari.

Avem, de asemenea, depuse proiecte la Ministerul Dezvoltării pentru asfaltare străzi în toate satele comunei. Cu finanţare din bugetul local, avem planificată modernizarea de şanţuri şi podeţe pe toate străzile asfaltate. Vom continua modernizarea sălilor de clasă în şcoli, plus dotările corespunzătoare, prin implementarea unor noi proiecte.

Avem în curs implementarea şi autorizarea unui proiect de modernizare în continuare a Târgului duminical, adică parcări, spaţii comerciale şi aşa mai departe. Şi mai sunt multe alte proiecte pe care o să vi le prezint la momentul oportun. Profit de acest moment festiv ca să vă mărturisesc satisfacţia noastră, a celor din echipa Primăriei Călugăreni, de a sărbători al treilea succes electoral. Noi am văzut în aceasta aprecierea concetăţenilor pentru ceea ce am realizat în primele două mandate şi încrederea lor că putem merge împreună mai departe.

De asemenea, doresc să-i mulţumesc pentru sprijinul din acest an, de la debutul noului mandat, preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina! Multe dintre proiectele câştigate se datorează şi lui şi echipei sale”, a transmis primarul Marin Voinea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.