Jandarmii giurgiuveni vor asigura astăzi, 23 august, începând cu ora 16.00, măsurile de ordine publică pe timpul activităților comemorative și cultural-artistice ce vor avea loc în localitatea Călugăreni.

Patrulele Jandarmeriei vor urmări prevenirea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială şi vor asigura buna desfăşurare a manifestărilor organizate în curtea primăriei din localitate pentru comemorarea a 422 de ani de la Bătălia de la Călugăreni.

            Având în vedere faptul că se estimează prezenţa unui public numeros la aceste activități, jandarmii giurgiuveni recomandă participanţilor să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine şi să nu se implice în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Totodată, jandarmii îi sfătuiesc pe cei care vor participa la aceste manifestări împreună cu minori să îi supravegheze cu atenţie pentru a nu se pierde în mulţime, iar într-o astfel de situaţie să se adreseze forţelor de ordine în cel mai scurt timp.

În aceste misiuni jandarmii vor coopera cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu.

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – IJJ Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.