Pasionații de cicloturism sunt invitați, în zi de sărbătoare, marți, 15 august 2017, la o tură de relaxare pe traseul Bolintin Vale – Potlogi în care să se poată bucura de apropierea de cultură și de oameni calzi și primitori.

Outhentic Cycling Romania împreună cu Asociația ROI reiau seria turelor pe bicicletă pentru descoperirea regiunii Bolintin Vale .

Pe pagina de Facebook a evenimentului, organizatorii transmit:

În programul zilei ne vom putea bucura de următoarele:
– opriri și degustări de produse pregătite de localnici la câteva dintre check pointurile pregătite de noi
– vizită la Ferma La Tzara
– moment special pregătit la Corbii Mari
– vizită la Palatul Brâncovenesc din Potlogi
– participarea la Ziua comunei Potlogi – târg tradițional
– vizită la Conacul din Florești

Traseul măsoară aproximativ 65 km pe drumuri de asfalt și pietruite, cu o mică diferență de nivel (doar 60m). Harta traseului este aici:https://www.bikemap.net/en/route/4148541-traseu-bolintin-vale-potlogi-2017/.

Punctul de start și finișul vor fi la sediul OMV Petrom din Bolintin-Vale. Ora de întâlnire este 8:00, iar după înscrieri vom da startul la ora 9:00.

Ce vor oferi organizatorii:
– Puncte de informare pe traseu;
– Apă și gustări în diverse puncte de oprire pe traseu;
– Materiale pentru orientare (hărți, traseul GPS);
– Asistență tehnică, asistență medicală de bază (pentru mici zgârieturi, julituri etc) și însoțire auto;
– Vizitare obiective turistice
– Kitul participantului: tricou, șapcă, rucsac
– Diplome de participare, premii la tombolă si surprize

Ce așteptări avem de la fiecare participant:
– asigurarea că pot parcurge minim 70 km pe bicicletă
– responsabilitate pentru modul în care va merge pe bicicletă;
– respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice;
– participanții să aibă propriul echipament pentru tur (bicicletă, îmbrăcăminte ciclism, piese de schimb, trusă unelte, cască de protecție – obligatoriu, far față și spate, pelerină de ploaie, cremă de protecție solară).

Traseul măsoară aproximativ 65 km și este recomandat cicloturiștilor cu experiență. Recomandăm folosirea de biciclete trekking. Traseul parcurge drumuri pietruite și, în cea mai mare parte, asfaltate.

Oricine este invitat să participe în limita a 150 de locuri, având vârsta minimă de 14 ani. Înscrierile se fac până sâmbătă, 12 august ora 18:00, completând acest formular: https://goo.gl/forms/IP9s5NzkpWAJLAwo1

Pentru rezervare este nevoie să se achite o taxă de participare în valoare de 30 RON până la 12 august 2017. Copiii pot participa gratuit. Cei care doresc să închirieze bicicletă și cască de protecție o pot face achitând suma de 90 RON. Contul bancar în care se pot achita sumele este RO55BACX0000000968487000 pentru Asociația ROI. Vă rugăm să menționați la detaliile de plată cuvântul „Potlogi”.

Acest tur este o plimbare culturală, de plăcere, nu un concurs sportiv.
Vă așteptăm!

„Bucură-te de cicloturism, pe urmele lui Brâncoveanu!” este un eveniment organizat de Outhentic Cycling Romania împreună cu Asociația ROI și finanțat de OMV Petrom. Parteneri: Aqua Carpatica, Centrul de Informare Turistică Potlogi, primăriile comunelor Potlogi, Corbii Mari, Vânătorii Mici, Florești Stoenești, Găiseni, orașul Bolintin-Vale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.