Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat un cetățean bulgar care transporta cu o autoutilitară, un autoturism marca Mercedes, în valoare de 202.500 de lei, căutat de autoritățile din Spania, anunţă oamenii legii printr-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, în data de 10.08.2017, ora 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară,cetățeanul bulgar Erhan R., în vârstă de 25 de ani, la volanul unei autoutilitare, cu care transporta un autoturism marca Mercedes model CLA, fabricat în anul 2016.

„Cu ocazia verificărilor specifice efectuate de către polițiștii de frontieră, a rezultat faptul că autoturismul figurează bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autorităţile din Germania, în urmă cu un câteva zile.

Faţă de cele constatate, șoferul autoutilitarei a declarat că urma să transporte autoturismul Mercedes în Germania, fără a cunoaște faptul că acesta face obiectul unei alerte.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar mijlocul de transport, în valoare de 202.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor”, este precizat în comunicat.

Sursă foto: Mercedes Benz Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.