Preşedintele PSD Giurgiu şi al Consiliului Judeţean, Marian Mina, a prezentat cele mai proaspete veşti din administraţia giurgiuveană, joi, 10 august, în conferinţă de presă.

„Am emis deja Ordin de începere a lucrărilor pentru Drumul Judeţean 504, am semnat, de asemenea, contract pentru DJ 505(tronsonul din Putineiu) şi urmează să mai dăm alte trei Ordine pentru 401 A, 404 şi 611. Acestea din urmă sunt proiecte ce au fost blocate şi noi am reuşit să le deblocăm. Urmează să mai urcăm pe SEAP lucrarea pentru DJ 412, Vărăşti-limită judeţ Călăraşi”, a anunţat Marian Mina.

Preşedintele CJ Giurgiu a spus că s-a dat undă verde şi pentru investiţiile din curtea interioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giugiu. „În plus, managerul unităţii medicale lucrează, alături de specialiştii spitalului, la caietul de sarcini pentru achiziţionarea de echipamente medicale necesare”, a spus Mina.

El a anunţat şi că, din 16 august, Depozitul Ecologic de la Frăteşti va deveni funcţional, dar şi că pentru toate proiectele pentru care au fost primiţi bani de la Guvern, prin PNDL II, se lucrează la documentaţii şi urmează să fie demarate, ulterior, procedurile de licitaţie.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.