Poliţiştii giurgiuveni au acţionat, în perioada 04 august – 06 august a.c., pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe raza localităţilor urbane şi rurale din judeţul Giurgiu.

„La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, nu au fost înregistrate evenimente deosebite sau cu impact în ceea ce priveşte ordinea şi siguranţa publică.

În această perioadă poliţiştii au intervenit la 211 de evenimente semnalate și au constatat 62 de infracţiuni”, se arată într-un comunicat al IJP Giurgiu.

Conform sursei citate, în această perioadă, poliţiştii au aplicat 331 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 44 la Legea nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 2 pentru fapte de natură economico-financiară, 255 la OUG 195/2002 privind regimul circulaţiei rutiere şi 30 la alte acte normative.

Poliţiştii rutieri au dat 255 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 28 de permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

„Au fost depistaţi 26 conducători auto vitezomani din care 2 au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 km/h şi 6 şoferi care au consumat băuturi alcoolice.

17 persoane sunt cercetate penal pentru săvârşirea unor infracţiuni (3 pentru consumul de băuturi alcoolice, 10 pentru conducere fără permis, 3 pentru conducerea unor autovehicule neînmatriculate, 1 pentru refuzul de recoltare mostre biologice) la regimul circulației. Tot în acest sfârșit de săptămână au fost înregistrate 5 accidente rutiere ușoare și un accident grav”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.