Asa cum v-am spus, grupul nostru de bloggeri nu se va opri din demersul pe care l-a initiat. Echipa se mareste in continuare cu oameni de atitudine iar usa este deschisa oricui doreste sa se alature grupului nostru, autentificandu-se pentru a deveni autor giurgiu-net.

Pe langa autori, de astazi, am deschis un parteneriat cu un radio on-line creat si intretinut de un grup de  giurgiuveni autentici: D.J. D si D.J. E, pe numele lor din blogosfera.

Muzica nu vorbe:

Radio Aquila este radioul cu cea mai buna selectie de muzica personalizata pe ore, zile sau anotimpuri, fara interventii plicticoase de voci sau publicitate enervanta. Informatiile se afla de pe giurgiu-net.ro iar muzica se asculta printr-un simplu click pe triunghiul alb din caseta pe care o vedeti in stanga blogului sub eticheta „spune nu drogurilor”.

Asteptam reactii despre calitatea playlist-ului creat de colegii nostrii si, de ce nu, sugestii pentru imbunatatirea muncii pe care acestia o desfasoara.

Auditie placuta!

3 COMENTARII

  1. Se poate asculta si direct pe winamp,ca sa scapati de astfel de impedimente. Puteti descarca lista direct de pe pagina web a radioului. 🙂

  2. La mine merge foarte bine
    Este super ca pot asculta muzica si citi stiri locale in acelasi timp. 🙂

  3. Player-ul Ustream este in principiu „de unica folosinta) in sensul ca ramane activ cata vreme se stationeaza in pagina din care a primit comanda „play”. Este insa cea mai simpla forma de „gusta” din muzica si informatii. Va recomndam calitatea „cd” din playerul winamp accesibil din site-ul nostru: http://www.radioaquila.tk (radioaquila.tk). In conluzie playerul ustream este dedicat in principiu imaginilor live pe care le-am folosit ca si transmisii din Strandul Giurgiu (exemplu) sau, pe viitor, din cluburi sau evenimente majore (detinem tehnica necesara transmisiilor audio/video live).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.