Dacă nu glăsuia, aproape că uitaserăm că e consilier judeţean.

Gavrilă. Dumitru Gavrilă.

Nume de cod…: fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu. Actualmente, nebăgat în seamă cel mai probabil, politic vorbind. Altfel nu se explică luarea de cuvânt cu patos la vreo trei proiecte de hotărâre, în şedinţa extraordinară a CJ Giurgiu, azi, 31 iulie.

La proiectul privind aderarea comunei Vedea la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “Sănătate asigurată prin apă curată”, Dumitru Gavrilă s-a întrecut pe sine.

“Vedea a făcut parte până acum din vreun ADI?”, a vrut, probabil, domnul Gavrilă să facă o aroganţă mică, aşa cum a văzut dumnealui că încearcă oamenii mai mari din gaşcă.

Cu o spânceană ridicată, vicepreşedintele Corozel i-a răspuns cuminte şi de bună credinţă: “dacă a făcut solicitarea să adere, înseamnă că-n acest ADI n-a fost…”.

Logic.

Nota 4, staţi jos, domnule Gavrilă, lăsaţi-o pe doamna Mihuţ!

Dar NU să ia cuvântul la proiectul privind aprobarea prelungirii perioadei de implementare a proiectului de reabilitare şi modernizare a DJ 411. Că la ăla nu se pricepe.

A zis doamna consilier PNL cam aşa, că, la o şedinţă de anul trecut, în cea în care s-a votat rezilierea contractelor cu firmele care (NU) executau lucrările pe cele trei drumuri pentru care au fost solicitate fonduri europene, a atras atenţia asupra unui fapt: “pentru acest drum(DJ 411, n.r.) mai erau de executat doar 10%. Constatăm acum, la un an, că soluţia de reziliere a contractului nu a fost cea mai bună, pentru că nici până acum nu s-a finalizat procedura de achiziţie. Cred că ar fi trebuit să dăm mai multă atenţie…”, a spus Mihuţ.

Directorul Nicu Mardale a contrazis-o. A fost suspendată, ulterior, decizia de a rezilia contractul pentru acest drum, dar firma a lucrat într-un ritm foarte prost, n-a reuşit să-şi achite garanţiile şi acum le solicităm daune printr-un proces”, i-a explicat Mardale.

Doamna Mihuţ, fie, 4,50, staţi jos!

Lăsaţi-l pe domnul Velicu, mai bine! Care nu vrea să spună dacă Vedea a fost în ADI sau nu, că i-e teamă că influenţează votul consilierilor. Pentru că nici nu poate. La propriu.

*Florian Velicu a anunţat, la debutul dezbaterilor pe acest punct, că nu votează şi nici nu comentează proiectul, putând fi acuzat de „conflict de interese”. Velicu face parte din structura de conducere a ADI „Sănătate Asigurată prin Apă Curată”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.