Reprezentanţii Jandarmeriei Giurgiu anunţă că plutonierul adjunct Stoica Nicușor este jandarmul care participă în perioada 31 iulie – 08 august a.c. la Workshop-ul internațional “Salvare din apă și prim-ajutor specific” organizat de Filiala de Cruce Roșie Giurgiu.

„Jandarmul s-a alăturat acestei inițiative încă din anul 2013 când a avut loc prima ediție. Anul acesta acțiunea se va desfășura în incinta unui complex de agrement din municipiul Giurgiu.

Alături de ceilalți instructori participanți, jandarmul giurgiuvean va împărtăși voluntarilor din 13 județe ale țării noțiuni teoretice și metode de salvare din apă, acordarea primului ajutor, tehnici de supravieţuire şi orientare, dar și asistenţă psihologică în situaţii de criză.

         De-a lungul timpului jandarmul a participat la programe de pregătire intensă pentru a-și perfecționa metodele de acordare a primului ajutor, devenind, la rândul său, formator.

Workshop-ul internațional este organizat cu sprijinul Societății Naționale de Cruce Roșie din România, având ca partener Crucea Roșie din Bulgaria.

IJJ Giurgiu”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.