Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu a făcut această declaraţie joi, 13 iulie, la conferinţa de presă în care a fost prezentat bilanţul activităţii desfăşurate la CJ, după un an de la începutul unui nou mandat.

„Personal, i-am sprijinit pe cei care se ocupă de întocmirea proiectelor depuse pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală, fosta OG 28. Este un program ce a fost gândit să rezolve problemele din mediul rural şi urban, fiind vorba despre proiecte pentru infrastructura rutieră, modernizarea şcolilor şi grădiniţelor, modernizarea sau înfiinţarea cabinetelor medicale şi nu numai. Am preluat ştafeta de la domnul senator Cristian Marciu pe care îl felicit pentru tot ce a făcut în acest sector de activitate. Avem speranţe că cei de la Ministerul Dezvoltării ne vor aproba toate cele 13 proiecte depuse de Consiliul Judeţean Giurgiu. Acestea au o valoare totală de peste 140 de milioane de lei”, a declarat vicepreşedintele CJ Giurgiu.

La capitolul proiecte europene, Lucian Corozel a vorbit despre cel destinat construirii unui garaj pentru ISU Giurgiu. „Este un proiect în parteneriat cu bulgarii, cu o valoare de 6 milioane de euro. Va fi amenajat un garaj în care vor putea intra 10 autospeciale, dar vor fi şi standuri pentru activităţile de service şi revizii tehnice ale autovehiculelor din dotarea ISU. În plus, tot pe Programul Interreg România-Bulgaria, au fost înaintate 10 cereri de interes”, a spus Corozel.

Pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Giurgiu, AICI, veţi găsi mai mult din declaraţiile făcute de Lucian Corozel la conferinţa de bilanţ.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.