Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, drumurile judeţene, instituţiile de cultură, toate reprezintă priorităţi pentru echipa Consiliului Judeţean Giurgiu. Împreună au reuşit să deblocheze proiecte foarte importante, au câştigat unele noi şi lucrează şi la altele pentru viitor.

Despre ce s-a făcut într-un an de când preşedinte al CJ Giurgiu este Marian Mina, dar şi despre ce se va face de acum încolo s-a vorbit joi, 13 iulie, în conferinţă de presă, a sediul CJ. Au fost alături de Mina şi Lidia Pană- directorul Direcţiei Achiziţii Publice, Camelia Toma- directorul Direcţiei Tehnice, Nicu Mardale- director în cadrul Direcţiei de Integrare Europeană Dezvoltare Regională şi Informatică, Marius Olteanu- şef al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Control Trafic, Cristi Grătianu- administratorul public al judeţului, Lucian Corozel- vicepreşedinte al CJ Giurgiu şi Cosmin Creţu- directorul Teatrului „Tudor Vianu”.

„Trebuie să ne asumăm şi nerealizările şi sper să găsim soluţii pentru rezolvarea tuturor problemelor ce ţin de instituţia noastră. După o perioadă de acomodare, după preluarea mandatului, ne-am aşezat la aceeaşi masă şi am ajuns la un numitor comun, astfel că lucrurile au început să funcţioneze din nou în Consiliul Judeţean Giurgiu. Apreciez când mi se spune şi când greşesc pentru că interesul comun este să implementăm toate proiectele de dezvoltare propuse(…). S-a muncit foarte mult, de la director şi până la cei din subordinea lor, sunt lucruri pe care le puteam face mai bine, dar au fost multe probleme apărute din cauze externe, însă, sunt convins că peste un an, vom veni în faţa giurgiuvenilor cu şi mai multe realizări decât cele pe care vi le vom prezenta azi”, a spus Marian Mina.

Mai apoi, fiecare a prezentat, pe larg, succesele, dar şi problemele apărute în acest prim an din mandatul început în vara lui 2016.

La rândul său, Marian Mina a vorbit în detaliu despre Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Ce lucrări au fost realizate, unde se acţionează, ce proiecte cu fonduri europene au fost câştigate, ce aparatură a fost cumpărată şi ce mai e de făcut acolo. Despre toate acestea puteţi citi pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean, AICI: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=323286084782727&id=100013040142107

Noi vom reveni, în zilele următoare, cu informaţiile cele mai importante prezentate, astăzi, în conferinţa de presă de la Consiliul Judeţean Giurgiu.

 

Cătălina Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.