Nerespectarea prevederilor legale în domeniul pescuitului, adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, provocarea de scandaluri, tulburarea liniștii publice și refuzul de legitimare sunt faptele pentru care jandarmii au aplicat cele mai multe sancțiuni contravenționale în ultimele zile. Aceștia au acționat pentru asigurarea și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, atât în municipiul, cât și în județul Giurgiu.

Datorită prezenței active în mijlocul cetățenilor nu s-au înregistrat incidente, fiind aplicate 18 sancțiuni contravenționale: 8 avertismente scrise și 10 amenzi în valoare totală de 4.900 lei în localităţile Giurgiu, Mihăileşti, Drăgănescu și Grădinari.

În perioada următoare jandarmii giurgiuveni vor continua acțiunile pentru prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, recomandând cetățenilor să se adreseze cu încredere celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică când situația impune, iar în caz de urgenţă să apeleze numărul unic 112.

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – IJJ Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.