Evenimentul a avut loc sâmbătă, 8 iulie, și a fost organizat de Outhentic Cycling România, împreună cu Asociația ROI și finanțat de OMV Petrom.

Pe site-ul Primăriei Bolintin-Vale a fost postat un comunicat referitor la activitatea menționată. Astfel, conform sursei citate, evenimentul face parte din seria turelor pe bicicletă pentru descoperirea regiunii Bolintin-Vale, ce se desfășoară anual în orașul nostru. Organizatorii și-au propus ca acest eveniment să fie o plimbare culturală, de relaxare, în care participanții să se poată bucura de apropierea de natură.

La deschiderea acestui eveniment au participat primarul Orașului Bolintin-Vale, Daniel Trăistaru, precum și viceprimarul orașului, Leontin Zamfir. Angajați ai Primăriei Orașului Bolintin-Vale au îmbrăcat tricourile de voluntari, aducându-și aportul la organizarea evenimentului.

„Sunt onorat că OMV Petrom a ales să organizeze această cursă cu plecare din orașul nostru și-i mulțumesc domnului director, aici de față, pentru acest lucru. Aș fi dorit să vă spun câteva cuvinte despre istoria Bolintinului, dar înțeleg că suntem pe repede-nainte ca să putem da startul cât mai curând. De aceea, pentru cei care doriți să aflați cât mai multe despre locul în care vă aflați, vă invit la librăria de peste drum unde puteți găsi Monografia Bolintinului, o carte a orașului care a fost realizată cu o foarte bună documentare și care a fost lansată cu o săptămâna în urmă”, le-a spus celor prezenți primarul Daniel Trăistaru.

Mai multe informații și fotografii găsiți AICI: https://www.bolintin-vale.ro/comunitate/la-bolintin-vale-s-dat-startul-evenimentului-pedalam-pe-urmele-istoriei-la-bucsani-clejani-bulbucata/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.