Acțiunea de control a avut loc sâmbătă, 8 iulie, între orele 06.00-09.00 și 13.00-19.30, în Mihăilești și Bolintin Vale.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Polițiilor Orașelor Mihăilești și Bolintin Vale au legitimat 147 persoane, au verificat 132 autovehicule și 2 societăți comerciale. Au dat 41 de amenzi, au reținut 2 permise de conducere și au întocmit un dosar penal.

„Tot pe timpul acțiunilor au fost confiscate 11 telefoane mobile și 2 tablete. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul I.P.J. Giurgiu, împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă și Direcției de Sănătate Publică, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor în domeniul proprietății intelectuale, protecției forței de muncă și respectării prevederilor privind modul de comercializare al produselor alimentare la societăți comerciale de pe raza orașului Bolintin Vale și a comunei Florești-Stoienești din județul Giurgiu. În urma controalelor efectuate, la două societăți comerciale au fost constatate nereguli, administratorii fiind sancționați contravențional și au fost confiscate 29 sticle cu alcool”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.