Cuvânt înainte

Dacă era doar după mine aș fi zis direct Anton și morcovu’ dintre buci, dar nu pot ofensa așa, la nesfârșit, neprihănitele conștiințe ale „fetelor mari” și plictisite din curtea școlii. Alea care scuipă la țintă, se scarpină-n.. public fără rușine, se șterg cu dosul fustelor la gură, da’ strigă-n prostie tot felul de… nespuse către alea care nu le bagă în seamă și-și văd de treaba lor.

Fetelor, să vă dea Dumnezeu mintea de pe urmă și de lucru, că tare vă mai plictisiți!

Bun.

Marin Anton, „fecioara” politică din Giurgiu, a promis azi, cu un an înainte – a și specificat, faptul că PNL Giurgiu va da(?) tuturor elevilor care vor lua, în 2018, Bacalaureatul cu 10, nu 10, nu 20, nu 30 de lei de un kil de mere românești, ci 5.000 de euro…

Ca-n filmele de pe Comedy Central, publicul s-a pus pe râs de la atâta glumă. De la atâta glumă de la un stand-up comediant fără talent, dar care-a scos poanta de…, exact, 5.000 de euro. Falși.

O, dar te credem, măria ta! Că ne-ai mai promis și vreo 2 miliarde pentru Colegiul Național „Ion Maiorescu”, public, cu microfonul în dreapta, la o festivitate, acum vreo 3-4 ani, când erai parlamentar. Da, și ce de le-ai mai dat. Multă… sănătate.

La fel și cu giurgiuvenii, în general. Tot ce-a promis, a dat. Multă, multă… „sănătate și virtute”, vorba matale.

Foarte tare și faza cu, auziți!, „în județele unde e conducere PSD, rezultatele au fost mai slabe”. Buei, chiar ne credeți copii? Adevărul e că, în cele 4 mandate în care prietenul și colegul de DNA, Luci(PNL) a fost primar, promovabilitatea la Bac era la Giurgiu de 168,9%. Și-n județ, sub Beni și Mustățea, nu mai vorbim… 890,76(7)%.

Ai dreq pesediștii ăștia, cum au stricat ei copchiii și pe părinții lor care, unii așa zic, în loc să muncească, „stă” la cafele prin cafenele și „rupe” feisbucu-n tastatura telefonului. Ntz, ntz.

Lăsați, giurgiuveni, nu mai fiți triști, că o să mai vină ei(PDL-iștii mai ales) la putere, o să vă dea numai câte 5.000 de euro pe respirație și-o să #rezist de-o să vă iasă pe nas.

Dar mai e până atunci!

 

P.S.: A, am înțeles că domnul „Munchausen” de PNL Giurgiu s-a supărat că cei care țin cu PSD o duc mai bine… Doamne, trebuie să vă luați un consilier de imagine, pe bune! Și să-i mai stimulați pe cei care vă susțin. Că dacă n-o duc bine, normal că vor altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.