Preşedintele PSD Giurgiu a făcut această declaraţie, vineri, 30 iunie, întrebat fiind de jurnaliştii locali cum comentează recentele declaraţii ale PNL-istului Costel Dumitru referitoare la o aşa-zisă „împărţire a PSD Giurgiu în două tabere”. Dumitru a susţinut, ieri, în conferinţă de presă, că „reînvestirea lui Răzvn Cuc la Transporturi ar fi o victorie a grupării formate împotriva lui Bădălău” iar că senatorul giurgiuvean s-ar fi opus numirii.

Marian Mina a replicat:  „Toate afirmațiile făcute sunt doar intoxicări ale membrilor unui partid care nu reușește să-și găsească propriul drum și care speră să construiască ceva prin mincună și manipulare. Mă uimește faptul că mai au timp să și fabuleze despre PSD, când ar trebui să-și canalizeze efortul spre propriul partid care încă zace într-un procent jenant pentru pretențiile pe care le au.

Dacă tot îi interesează așa de mult le spun eu: la Giurgiu, PSD este la fel de unit ca și până acum, iar ultima dată când s-a văzut asta a fost la votul moțiunii de cenzură. Le mai spun că la noi nu e tirania instituită în PNL unde Marin Anton hotărăște cine ”trăiește” și cine ”moare”, politic, evident.

Domnii liberali n-au de unde să știe, dar miniștrii din Guvern nu sunt acolo pe… persoană fizică și Răzvan Cuc n-ar fi ajuns ministru fără susținerea organizației de la Giurgiu și a președintelui executiv, Niculae Bădălău.

Toți membrii noștri care aspiră la funcții politice știu că noi, ca organizație, ne asumăm oamenii, îi promovăm și îi susținem.

În rest, îi asigur pe colegii liberali că suntem bine, muncim alături de primarii noștri și avem de gând să ne onorăm angajamentele pe care ni le-am asumat, rămând aceeași echipă care a făcut ca județul Giurgiu să obțină cele mai bune rezultate din țară.

Să nu se mai agite pe căldura asta că nu le face bine!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.