Aflăm, iată, că seara se bălăcăresc între ei la şedinţele politice, în timp ce ziua, la şedinţele… administrative, se fac de băcănie.

Cum era aia: „eu nu blestem, dar prafu’ să s-aleagă”… Cam aşa şi consilierii judeţeni ai PNL. Se jură că nu sunt împotriva proiectelor, a dezvoltării judeţului, împotriva primarilor care nu-s ai lor, dar, ce să vezi, votează ÎMPOTRIVĂ.

De pildă, azi, la şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean. Pe ordinea de zi erau două proiecte vizând transferarea din domeniul judeţului în cel al comunei Gostinu a unui teren în suprafaţă de peste 50.000 de metri pătraţi. A fost acolo, pe vremuri, „CAP Gostinu”, iar acum vestitul harnic şi implicat primar Dumitru Văcaru vrea să depună un proiect pentru amenajarea unei baze sportive.

Aaaa, păi, liberalilor probabil că nu le mai place culoarea ochilor lu’ dom’ primar. Altfel, cum să votezi ÎMPOTRIVĂ doar pentru că ţi se pare că proiectul cu pricina nu are caracter de urgenţă şi nu ar fi trebuit să fie pus pe ordinea de zi a unei extraordinare? Pe bune? Ăsta e motivul găsit de domniile voastre?

Absolut degeaba li s-a explicat vocalilor Velicu şi Mihuţ de către chiar fostul şef Mustăţea şi preşedintele Mina, başca de către cei din aparatul propriu, că n-are nicio importanţă dacă nu e… calamitate. Urgenţa vine din faptul că primarul Văcaru trebuie să întocmească şi el cât mai repede documentaţiile aferente, ca să înceapă lucrările, vorba aia, anu’ ăsta!

Neah, „nu a contestat nimeni calitatea domnului primar, n-a zis nimeni că suntem împotriva proiectelor de dezvoltare” a mai glăsuit Florian Velicu, înainte să voteze împotrivă… Bravo, copii, Anton o să vă pupe pe toţi pe frunte şi demisia-n alb rămâne la sertar. Onorabil, stimabililor, n-avem ce zice!

Acum, hai în campanie la Gostinu ca să le povestiţi oamenilor cum „n-aţi fost” împotriva bazei sportive, dar aţi votat împotriva acesteia.

Doamne, doamne…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.