Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, de câte ori îl văd pe Marin Anton, îmi amintesc de două faze pe care n-ai cum să le uiţi: protestul de la CJ, când era cât pe ce să-l linşeze angajaţii instituţiei, dar şi despre înregistrarea „pe ascuns” apărută în presă, făcută de „prietenii” lui pe la o şedinţă de prin judeţ. Nu ştiu pe la ce partid mai era, dar îmi amintesc exact cuvintele sale: Eu, eu, Marin Anton, eu, eu când ajung într-un loc schimb tot! Da, tot, tot, începând cu femeia de serviciu…

Doamne fereşte să fi ajuns preşedinte la judeţ, vă daţi seama? Ne-ar fi schimbat pe toţi şi nu ne-am fi prins.

Norocul nostru, ghinionul PNL Giurgiu.

După chipul şi asemănarea „domnului”, iacă, hop, şi şefuţii pregătiţi cu schimbările, în buzunarele atât de peticite-moralmente vorbind.

Că numa’ cine se aseamănă s-adună. Punct. Una dintre mânuţele-i drepte a prins momentul să se răzbune, pesemne, pe un mai vechi „colaborator” şi l-a propus pentru „ejaculare” din partid. Desigur, după o anesteziere vanitoaso-iubăreaţă pe măsură.

Aţi aflat deja, medicul Ladislau Pick, prieten bun cu Florian Nicolae, e pe făraşul „liberal” de nu se vede.

Propunerea de excludere, pe motiv că încă ar iubi… stânga, ar fi venit de la mai tânărul şi îndrăzneţul Marian Măroiu, care, în trecut, a cam păţit-o din cauza lui Pick, din punct de vedere… consiliu local. Cu litere mari unde doriţi. Dar cu litere mici în esenţa pnl.

Desigur, doar la ei e „democraţie”, (ne)respectarea statului etc., altfel la alţii, zbiară ei pe unde apucă, la alţii e de rău.

Vai, PNL Giurgiu, ce haioasă poveste de amor politic plină de arome de răzbunare, epurare(n-are nicio legătură cu epuraş), „decimare”, de parcă nu era de ajuns că bietul partiduţ abia-şi târăşte picioruşele schilodite de orgoliile băieţeilor ajunşi acolo, în frunte, cu orice numai cu doctrina-n suflet nu.

Şi-altă dată, şi-altă dată, o s-o faceţi şi mai şi mai lată. Câte-un Pick, Pick, Pick, pââânăăăă n-o mai rămânea nimic.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.