Încep să cred că domnul Anton ţine musai să apară în Giurgiu Net. Îl înţeleg. Ştiu că-i place site-ul mult de tot, oricât s-ar strădui şacaluţii din ogradă să ne decredibilizeze. Acuma, copii, nu puteţi sufla-n pupa omului aiurea, zic!

Şi-i fac pe plac, uite! Printre râsete binemeritate, notez următoarele declaraţii: „(…) eu am vrut să tac, că era giurgiuvean(despre Niculae Bădălău, n.r.). Dar de unde caracter la domnul Bădălău? În 2012, dacă vă mai amintiţi, mergeam în Colibaşi. Că atât a mers cu mine, două ore, şi toată lumea l-a rugat să meargă acasă, şi primarul(…)”.

Păi, spre binele dumnealui…

Oricum, aţi încurcat filmările! V-am luat interviu la cele mai aprige proteste din Giurgiu de care se leagă numele dumneavoastră. În sensul ăla care nu-i bun. Verificăm popularitatea?

Eu cred că, de fapt, îndemnul vă era adresat, dar o să vă convingeţi singurel cu prima ocazie. Acum, daţi-mi voie să trec la declaraţia deceniului, una de care au râs şi presarii galbeni: „A fost senator(Niculae Bădălău, n.r.), l-a revigorat Florian Nicolae, în Giurgiu, când a candidat pentru deputaţi, şi eu pentru Colegiu II. Trebuia ca toată viaţa să nu zică nimic despre mine, i-am făcut numai bine”.

Domnule Anton, exceptând faptul că ai dvs. oameni fac mişto pe facebook când zic că aveţi un discurs politic mişto, vă rog eu, respectuos, să-mi daţi voie să-i completez!

  1. Ştim acum că, dacă nu ieşeaţi cu el pe străzi, nici Trump n-ajungea ăl mai boss dintre boşi. Că m-a sunat şi a zis că o s-o pună pe Oprah să vă dedice o emisiune.
  2. Teoria relativităţii(azi eşti boss de minioni, mâine nu mai eşti) a lui Einstein sunt convinsă că vi se datorează.
  3. Că şi pe Beianu l-aţi revigorat până l-aţi îngropat. Pff!
  4. Eu cred că şi Dunărea curge în direcţia indicată de dvs., dar şi că Inna dansează după cum îi cântaţi.
  5. Sunt sigură şi că Bădălău o să recunoască revigorarea, într-un final, şi o să vă propună prim-ministru.

„Revirgoraţi”-vă niţel, între timp!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.