Jandarmii giurgiuveni vor asigura sâmbătă, 17 iunie a.c., măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării partidei de fotbal dintre Dunărea Giurgiu şi Agricola Borcea. Meciul, organizat pentru desemnarea echipei care va promova în Liga a III-a, va avea loc pe stadionul Marin Anastasovici începând cu ora 18.00.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive este liber și se va realiza începând cu ora 17.00 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahăr.

Spectatorii au obligația de a respecta măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine pe traseele de deplasare către terenul de fotbal, în apropierea şi în incinta acestuia, fiindu-le interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, bannere, afişe, steaguri ce conţin texte cu un conţinut obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Recomandăm suporterilor care vor fi prezenţi la stadion să îşi încurajeze echipa favorită în spirit de fair-play, să dovedească permanent o atitudine civilizată și să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică.

IJJ Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.