Senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău a făcut, miercuri, 7 iunie, declaraţii presei centrale, la Senat, fiind întrebat despre mult-dezbătutele tensiuni dintre unii social-democraţi şi membri ai Cabinetului Grindeanu. Aşa cum şi liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat seara trecută, la o emisiune televizată, ideea nu este aceea de a schimba pe cineva din Guvern, ci de a fi pus în aplicare Programul de Guvernare al PSD, cu toate măsurile şi în termenele stabilite.

„Românii au arătat că au încredere în acest Program de Guvernare şi, dacă apar probleme cu aplicare lui, luăm, firesc, măsurile ce se impun. Mai bine să schimbăm un ministru, decât să nu ne respectăm promisiunile faţă de români. Însă, nu asta este ideea, prioritatea este să punem măsurile în aplicare(…). Da, considerăm că unii membri ai Guvernului nu au comunicat suficient de bine, nici cu noi, nici cu dumneavoastră(presa, n.r.) şi ne dorim, totodată, o intensificare a aplicării Programului de Guvernare”, a spus Bădălău.

Întrebat dacă există deja „rezerve” pentru un ministru sau altu, senatorul giurgiuvean a precizat: „Nu, nu este nicio grabă să mergem la Cotroceni cu alte propuneri, există doar o analiză a activităţii actualului Executiv. Însă, Partidul Social Democrat are mulţi oameni competenţi care pot ocupa funcţii importante, care pot înlocui orice ministru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.