A fost pentru prima oară când în comuna Adunaţii Copăceni a avut loc o serbare câmpenească de asemenea amploare, de Ziua Comunei.

Tânărul şi ambiţiosul primar Dan Rusu s-a ţinut de promisiune şi a organizat această petrecere la care au participat sute de oameni: copii, tineri, adulţi, părinţi şi bunici. Cu toţii s-au distrat pe cinste, ascultând artiştii lor preferaţi precum Jean de la Craiova, Minodora, dar şi interpreţi de la ei din comună. Oamenii au gustat bunătăţile pregătite pe grătar, au dansat, s-au fotografiat gratuit şi copiii lor au primit baloane de la animatorii petrecerii.

Un moment emoţionant a fost acela când primarul Dan Rusu a premiat câţiva dintre cei mai vârstnici foşti profesori din Adunaţii Copăceni, pentru întreaga lor activitate.

Invitaţi speciali ai primarului Rusu au fost senatorii Niculae Bădălău şi Cristian Marciu, deputatul Alexandru Andrei, dar şi primarii din Colibaşi, Singureni, Clejani, Valea Dragului.

Atmosfera a fost una deosebită, fără îndoială, iar primarul Rusu a avut grijă ca toată lumea să se simtă bine şi pentru asta a fost felicitat, pe bună dreptate, de toţi participanţii.

Mai multe imagini găsiţi AICI: https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=1942906862659915

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.